Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Süründe Ölme

Yorum

Süründe Ölme

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

779

Okunma

Süründe Ölme

Süründe Ölme

Hayalimde kaldı her şey
Bittim tükendim ben
Efkarlar gamlar başımda
Ne yapacağım şaştım ben

Üç günlük ömrüme
Ecelim oldun
Cennetimden alıp beni
Cehenneme koydun

Sen kıydın bana
Sen yordun
Süründe ölme sen
Olmasın yerin yurdun

Yazan - İsmail Civelek
Develi Köyü
Pamukkale
Denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Süründe ölme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Süründe ölme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Süründe Ölme şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
26.10.2012 16:42:29
5 puan verdi
evet....kıymet bilmeyip üzenlere.al gör diyecek nitelikte bir şiir.....üzülmeyin hemşerim..sizi üzenlerde gün olur devran döner onlarda üzülür.....güzel eserini kutlarım..bayraınız mübarek olsun...güller içinden selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL