Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
rezzan27
rezzan27

SADECE…

Yorum

SADECE…

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

713

Okunma

SADECE…


İstediğim tek şeydi,birazcık sevgi
Yalansız,riyasız,
Aldatmayan..
Mesela,kış güneşi değildi
Parlaklığında üşüdüğüm.
Ya da bir pamuk helva,
Tadına varamadan erir gider ya!!
Lakin;
İçimi de baymasın tabii!!
Baklava misali.
Sevgi,yalnızca sevgi..
Bir bahar sabahı,
Çimenin kokusu,
Papatyanın saflığı..
Kelebeğin uçuşu belki..
Buydu işte;hepsi hepsi…
RC

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sadece… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SADECE… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selahattin YETGİN
Selahattin YETGİN, @selahattin-yetgin
22.10.2012 11:05:28
5 puan verdi
Yürekten tebriklerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.