yürekte talan olmuş sevda kervanı yıkılmış viran kalmış şimdi her yanı düşmüş amansız derde yoktur dermanı vefasız yardan gelmişte sürgün fermanı
ellerimden kum gibi aktı tükendi hayat ben hiç mutlu olmadım hep çektim azap dünyaya gelmem belli büyük kabahat ruhum isyan içinde vermezki rahat
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Vallahi dostum benimde Ruhum darmadan , Perişan oldu .........isyan edemiyorum Naralar atıyorum.. Ey dengi olmayan YÂR yoktur sana eş Mutlu et aşkınla güldür,GÜLDÜR DE Kalemin var olsun...............SAYGILAR Hamit Bey
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.