İyi bir kitap, başka hiçbir şekilde giremeyeceğimiz bir dünyaya girmemizi sağlayan bir sihirli halıdır. caroline gordon
dermani
dermani

AYRI GÖNÜLLER

Yorum

AYRI GÖNÜLLER

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1144

Okunma

AYRI GÖNÜLLER



Ayrılır gönüller, yollar ayrılır
Gönül yarasını kimler saracak
Ayrılık yolunda canlar sıyrılır
Gönül hesabını kimden soracak.

Yıldızlar düşecek gökten bir yere
Bu gönül gidecek söyleyin nere
Selamlar söyleyin o nazlı yare
Gönül hesabını kimden soracak.

Yürek acısına derman bulunmaz
Yaralı gönüle ferman okunmaz
Ayrılıp gidene gurbet dokunmaz
Gönül hesabını kimden soracak.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ayrı gönüller Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrı gönüller şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYRI GÖNÜLLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL