İyimser bir insan ışık olmayan yerde ışık görebilir; ama kötümser biri neden hep onu söndürmeye koşar? (michel de saint pierre)

AZAP

( 5 kişi )

4

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1192

Okunma

AZAP

AZAP

ona kizdiginda
dudaginin ucuna kadar gelipte
cehenneme kadar yolun var demek le
diyememek arasinda cehennem azabi
cekilendir ask ....
______Nuran KARACA.___
..11.3.2012

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Azap Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Azap şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZAP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suskun nokta
suskun nokta, @suskun-nokta
8.8.2012 20:24:46
5 puan verdi
ask azabını ceken yureklerımız buna dayanamazken bızı arkasına bakmadan cekıp gıdıpte yalnız bırakanlar cehennem azabına nasıl dayanacaklar hep merak ederım sevgılerımı bıraktım her daım
Bir garip mezarcı
Bir garip mezarcı, @birgaripmezarci
8.8.2012 20:17:36
5 puan verdi
AZAP

ona kizdiginda,
dudaginin ucuna kadar gelipte,
cehenneme kadar yolun var
demekle, diyememek arasinda ,
cehennem azabi ,
cekilendir , ASK.!
./.Nuran KARACA.../
..11
Kutlarım şiirini saygılarımla
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
8.8.2012 16:17:03
5 puan verdi
Değerli Nuran Hanımefendi,değerli şairem

Harika bir şiir okudum sayfanızdan yüreğiniz coşmuş,harika dizeler yüreğine sağlık,kaleminiz daim olsun.

saygılarımla
Bilal YILMAZ
hamitkaraca
hamitkaraca, @hamitkaraca
8.8.2012 12:39:11
5 puan verdi
tebrikler arkadaşım güzel şiirin
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL