İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur. ibni haldun
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

mercedes

Yorum

mercedes

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1363

Okunma

mercedes

Mutluluk adına yalan
söylemeyi beceremeyen
pinokyo gibisin sen
elinde tahta’dan oyma bir baş tacı
üç beş deniz kabuğu
ile
kandırıyorsun kendini
adını henüz alfaben de
görmediğin
harflerle bezeyip süslemek istiyorsun
oysa ki kalbini
umut ediyorsun
korkmadan
vicdan muhaseben
yok haliyle tedirgin de
olmuyorsun
düşünemiyorsun da
kütüğü baban sanıyorsun
oknayusa düşen balığın
gördügü düşü yorumluyorsun

sonun soba’da yakmak
nede olsa
sen cehennem
ateşi nedir.

Bilmiyorsun.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mercedes Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mercedes şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
mercedes şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL