Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
hüzünlerin şairi
hüzünlerin şairi

ÖZLEMİNLE

Yorum

ÖZLEMİNLE

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1306

Okunma

ÖZLEMİNLE

ELİMDE YIRTIK RESMİN BAKAR AĞLAR DURURUM
SENİN ÖZLEMİNLE YANAR TUTUŞUR KÜL OLURUM

NE GÜZELDİ O GÜNLER YÜZÜNDE GÜLÜMSEMELER
ŞİMDİ İSE BİRAKTIĞIN EN ACI HÜZÜNLER

MUTLU MUSUN SEVDİĞİM GİTTİĞİN YERLERDE
HATIRLAMANI İSTEMEM MAZİMİZİ ELLERDE

EN ACI DUYGULARLA YAZIYORUM BU ŞİİRİMİ
OKURSAN BİR GÜN EĞER HATIRLA SENİ SEVDİĞİMİ...

FATİH BAŞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özleminle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özleminle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZLEMİNLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mervee891
mervee891, @mervee891
13.7.2012 15:14:27
EGER ODA SENI SEWMIŞSE ASLA UNUTMAZ ZATEN.NERDE OLURSA OLSUN KIMLE OLURSA OLSUN HATIRLANIRSIN.UNUTULMAMAN DILEGIMLE.
Meyzem
Meyzem, @meyzem
6.7.2012 15:29:54
EN ACI DUYGULARLA YAZIYORUM BU ŞİİRİMİ
OKURSAN BİR GÜN EĞER HATIRLA SENİ SEVDİĞİMİ...
İnşallah okur kimbilir..Çok güzel yürek yakıcı bir şiirdi.
dil-han
dil-han, @dil-han
6.7.2012 11:39:03
ELİMDE YIRTIK RESMİN BAKAR AĞLAR DURURUM
SENİN ÖZLEMİNLE YANAR TUTUŞUR KÜL OLURUM

hissettiğiniz duyguyu çok güzel yansıtmışsınız kalemşnşze sağlık, başarılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL