böyle havalarda insan güzel şeyler yazmak istiyor kim engelleyebilir GüZeL ŞeYLeR...
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hani sana bişey söylim mi Bişey işte sizinkide öyle, güzel şeyler .kimi imaj değiştirir bu tarzda size özgü kısa öz anlamı derin hani bir gün uzun bir şiir yazsanız şaşarım çünkü sizde böyle özdeşleşti alıştık tarzınıza kızlarımızda güzel şeyler:))aman büyüyünce cadı oluyorlar şu an tatlılarda
:(( be o güzel şeylere hasret ömrüm le engelleniyor sam güzel şeyleri görmeyeli bir hayli ömür harcadım her dakikam bir güne bedel oldu karadan saçlarım beyaza iltica etti ama halen o güzel şeyleri görmedi gözlerim saramadı kollarım kokularını ruhuma çekemedim..._______________________________Güzelliklerle kalın
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.