Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie
Funda Gür
Funda Gür

Veda Şarkısı

Yorum

Veda Şarkısı

( 2 kişi )

4

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

954

Okunma

Veda Şarkısı

Veda Şarkısı

Bir şarkıdır Samanyolu
Yankılanır semada
Yıldızlar birbirine aktarır onu
Samanyolu, saman, sama, sa…

Biz de yerde söyleyelim şarkımızı
Saklı samanın gelsin zamanı
Omuzlarımızda taşıyalım O aşkı
Omuz omuza, omuz, om…

Şarkı sözleri yazar yıldızlarda
Onlardan rica edelim unuttuğumuzda
Yıldızlar aydınlatırken hatırlatır bize
Rica edelim, rica, ric…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Veda şarkısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Veda şarkısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Veda Şarkısı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÛRZAN
ŞÛRZAN, @s-rzan2
11.6.2012 16:49:26
kaleminiz..yürek sesınız susmasın
tebrık edıyorum
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
11.6.2012 12:33:49
yıllar girince araya unutmaya başlar insanlar,tebrik ederim saygılarımla.
fatihalbayrak
fatihalbayrak, @fatihalbayrak
11.6.2012 12:28:02
hoş bir şiir tebrikler..
suskun nokta
suskun nokta, @suskun-nokta
11.6.2012 12:17:39
5 puan verdi
KISA AMA ANLAMLI DIZELERDI YAZAN YUREGINIZI KUTLUYORUM SEVGILERIMLE
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL