İyi bir kitap, başka hiçbir şekilde giremeyeceğimiz bir dünyaya girmemizi sağlayan bir sihirli halıdır. caroline gordon
AS26
AS26

SENİ ARIYORUM

Yorum

SENİ ARIYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1251

Okunma

SENİ ARIYORUM

SENİ ARIYORUM

Gecelerin sessizliğinde
Seni Arıyorum
Gündüzlerin gürültüsünde
Seni Arıyorum

Sen beni istemesen de
Ben seni istiyorum
Nerede bulacağımı bilip, bilmeden
Seni Arıyorum

Bazen dünyaya haykırmak istiyorum
Senin gelmen için
Ama sen gelmiyorsun
Seni Arıyorum

En çok gezdiğin yerde
Seni Arıyorum
Geleceğimi duymuş gibisin
Daha buralarda gezmiyormuşsun

Seni Arıyorum
Bulur muyum, bulamaz mıyım
Bilmiyorum
Ama yine de Seni Arıyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni arıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni arıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ ARIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL