Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
hicazen
hicazen

Her Cürüm...

Yorum

Her Cürüm...

( 4 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

4,3

Puan

1363

Okunma

Her Cürüm...

Hayat bir hikaye ,
Bugün varsın, yarın yoksun,
Ne halt yemeye övünüp durursun,
Teşekkül oluşturmasaydı kalbim,
Oluşurmuydu sana bunca sevgim,
Dövün şimdi,
Senden firar edip gittiğime,
Sakın arkamdan laf etme,
Her cürüm bir sebebe bahane...

Adnan yıldız...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

2.0

25% (1)

Her cürüm... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her cürüm... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her Cürüm... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sırac maviii
sırac maviii, @siracmaviii
16.1.2014 20:13:21
5 puan verdi
fevkalede dizeler bir birini kovalamış. devamı daim olsun kalemine sağlık olsun abim...saygılar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
23.5.2012 19:16:53
Harikaydı şairim,yürekten alkışlıyorum.
Saygılarımla.....
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL