Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (mark twain)
İlhan Kemal
İlhan Kemal

Bandırma

Yorum

Bandırma

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1607

Okunma

Bandırma

Herkes indi,
Kimse arkasına bakmadı.
Yüklediler postayı,
Gerisin geriye
Saldılar Karadeniz’e.
Dönüş de zorlu oldu,
En az geliş kadar.
Ama kimse tınmadı,
Tarih kitapları yazmadı.
Ah bir mavi gözlerim olaydı...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bandırma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bandırma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bandırma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
20.5.2012 18:57:41
5 puan verdi
Güne özel harika dizeler, kutluyorum
Sevgilerimle...
DİLEK YILDIZI
DİLEK YILDIZI, @dilekyildizi
19.5.2012 18:35:52
5 puan verdi
yüreğinize sağlık gocam...güzel bir anımsatış...saygılarımla....
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL