İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
ergül38
ergül38

SÜRGÜN

Yorum

SÜRGÜN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

834

Okunma

SÜRGÜN

Öyle ki
Savrulan yaprak gibiyim
Bir diyardan diğerine
Hazan mevsiminde

Rüzgâr karayel gibi
Üşürken her estiğinde
Bir yandan eriyorum
Değiyor yüreğime kor gibi

Ömür dediğin nedir ki
Olsa olsa bir gün belki
Ve şimdi vakit ikindi
Rüzgârda savrulan yaprak gibi
Bir diyardan diğerine
Sürgünüm şimdi

Ergül SIRKINTI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sürgün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sürgün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÜRGÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL