Geceler sonsuz değildir. albert camus
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

liman'da cinayet...

Yorum

liman'da cinayet...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

917

Okunma

liman'da cinayet...

Elini kana bulayacak aşk.
Kan revan bir hal alıcak
boylu boyunca uzanacak.
Ölü bedeni.
Ağlaşmalarında boğulacak.

Sancısız , acısız acizane bir sonla buluşacak.
Bir ok darbesi yetecek
kaybetmeye
aklını.
Kötü bir bekleme
olucak
yüzün suya değecek
duyguların
yanacak
saçların tutuşacak

intikamı intikam
alıcak gözlerinde ki
karanlıktan.

Ölü aşıklar meclisi.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Liman'da cinayet... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Liman'da cinayet... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
liman'da cinayet... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
necmeddin yıldız
necmeddin yıldız, @necmeddinyildiz
1.5.2012 14:09:51
4 puan verdi
Yüreğine sağlık edib...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL