Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
Bülent Çelikdemir
Bülent Çelikdemir

GÖZYAŞLARIMA

Yorum

GÖZYAŞLARIMA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

830

Okunma

GÖZYAŞLARIMA

GÖZYAŞLARIMA



ağlayabilir miyim gönlüm?
iç çeke çeke dertleri mi döke döke
düşünebilir miyim sana küsgün gönlümün sesini
sonrada hiç ağlamamış gibi
hiç hissetmemiş gibi acizliğimi
‘bir şeyim yok’larla tekrar hayata katılabilir miyim
ağlamayı bile çok gören kendi kalabalığımda gözyaşlarımla
bu ‘ son ‘ diyecek kadar vefasız olabilir miyim
GÖZYAŞLARIMA…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözyaşlarıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözyaşlarıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZYAŞLARIMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL