Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
İlhan Kemal
İlhan Kemal

Zalim Şevki

Yorum

Zalim Şevki

( 3 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1080

Okunma

Zalim Şevki

Uzanmışız çimlere,
Bir ben,
Bir de Şevki.
Şevki deyip geçme,
Kırmızı ateş karıncası,
Yoktur sizin orada öylesi!



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Zalim şevki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zalim şevki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zalim Şevki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ya_ley_za
ya_ley_za, @ya-ley-za
29.5.2012 02:27:09
karıncanın adını şevkimi koydunuz

ablamda bir sineğe hümeyra adını koymuştu

uzun uzun şiirler yazacakmısınız bir gün




ya_ley_za tarafından 5/30/2012 11:19:49 PM zamanında düzenlenmiştir.
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
23.3.2012 10:12:31
5 puan verdi
Kırmızı ateş tanrıçalarını ben uğur böceklerine benzettim...Sevgilerimle...

canandemirel tarafından 3/23/2012 10:21:42 AM zamanında düzenlenmiştir.
nuray telli
nuray telli, @nuraytelli
23.3.2012 00:42:05
5 puan verdi
Kırmızı ateş karıncası:)Zalim Şevki merak uyandırdı:)Saygıyla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL