İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Serap Tardü
Serap Tardü

Avunmaya Çalışıyorum

Yorum

Avunmaya Çalışıyorum

( 4 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1073

Okunma

Avunmaya Çalışıyorum

Avunmaya Çalışıyorum

Kızıl akşamlarda
MAVİNİN koynunda
serseri aşıklar gibiydik
geçen sene baharda.


Şimdi
sol yanım sızlıyor
yaşadıklarımızı hatırladığımda.
Avunmaya çalışıyorum
"farzet ki" diyorum
yine yanımda.


İstanbul.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Avunmaya çalışıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Avunmaya çalışıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Avunmaya Çalışıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yeliz55
Yeliz55, @yeliz55
15.3.2012 18:54:41
5 puan verdi
Kısa ve harikaydı
Ahmet Moran
Ahmet Moran, @ahmetmoran
15.3.2012 17:57:49
5 puan verdi
Ayrılığın hüznü ve beraberliğin güzel hayallerini gördüm şiirde.Kutlarım şairi.
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
15.3.2012 14:52:39
5 puan verdi
Sevgiliye duyulan hasretin
nice güzel eseri.Çok güzeldi
efendim kutlarım saygılar sunarım..
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
15.3.2012 08:49:53
5 puan verdi
Bu güzel dizelerle banada geçen bahar İstanbulda Ayazmalı günlerimi hatırlattı ve yaşadım adeta Serap,teşekkürler.
Saygılarımla.......
fatihalbayrak
fatihalbayrak, @fatihalbayrak
15.3.2012 02:44:54
kısa ve öz güzeldi tbrkler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL