Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor

babam

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1187

Okunma

babam

sırtımı yasladıgım dag gibiydin babam
ne vardı topraga yar oldunda gittin
her bayram koklar öperdim ellerinden
şimdi toprakları öpüyorum babam

yoksun şimdi kim sarar beni
kim bekler beni oglum gelir diye
kim tutar yüreginde baba sevgisiyle
kim okşar saçlarımı kim babam


içime döküyorum göz yaşlarımı sessiz
gözyaşlarımı ne dereler alır nede deniz
sevgin umman içim de taşar babam
söyle hasretinle ben nasıl yaşarım babam



Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Babam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Babam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
babam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kulhilmi
kulhilmi, @kulhilmi
12.3.2012 14:23:11
Tebrikler Hamit kardeşim
Kutlarım.
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
11.3.2012 13:29:55
5 puan verdi
Yok olduktan sonra anlıyoruz anamızın babamızın kıymetini.
Baba için yazılan duygulandıran çok güzel bir şiirdi.
Tebrik ederim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.