İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Ömürlü Aksoy
Ömürlü Aksoy

İLK GÜNLER

Yorum

İLK GÜNLER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

798

Okunma

İLK GÜNLER

İLK GÜNLER

Gerek var mı noktalama işaretlerini bilmemize?
Bir soru işareti (?) düşünce içimize,
Nedir bu deyip şaşmayalım(!) ikimizde,
Ayrılığın )( ilk günüdür bunu bil...

Aradan aylar yıllar geçtiğinde,
Belki karşılaşırsak > < her hangi bir yerde,
Küçücük bir nokta (.) da kalsam gönlünde,
Hatırlarsın o ilk günleri bunu bil...

Ömürlü Aksoy - Kayseri

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İlk günler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlk günler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLK GÜNLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL