Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
gizemci
gizemci

ATEŞBÖCEĞİ

Yorum

ATEŞBÖCEĞİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1311

Okunma

ATEŞBÖCEĞİ

ATEŞBÖCEĞİ

Karanlık, gecelerde aşkı tazelerken,
Ben gözlerinin darağacında,
Mısralar bir seranomi dökülürken Gözyaşlarım Mehtabın sinesinde
Ateşböcekleri

Kurşunlar neden hala acıtıyor,
Yürek heybesinde bir dizi bakış,
Yokluğun bir cehennem,
Evini kaybetmiş bir çocuk gibi kalbim…
Senin gözlerine hasret

Prangalarda esir zincirlenirken aklım,
Sensizlik ölüm, yaşamak acı bir hüzün,
Aşkın bir abıhayat, iksiri gözlerinde saklı,
Yalnız senin ve benim bildiği,
Yakamozun esintisi bir melankoli,
Ömür karanfil dudaklarında bir masal,
Zaman celladının kırbacında saklı,
Unutulmaz bir şarkının notalarında…

hayalim ak gerdanında
Vurulup düşen bir ceylan,
Artık sonbahar yaprakları gibi,
Hayatın döküldüğünü heceliyorum,
Avuçlarından su gibi içerken Aşkı,
Hep sayıklıyorum ismini,
Çünkü hiç bitmeyecek bu senfoni.




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ateşböceği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateşböceği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ATEŞBÖCEĞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
RAHİKA/KARS.36
RAHİKA/KARS.36, @rahika-kars-36
3.3.2012 23:52:07
yüreğinize sağlık
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL