Olumlu ve coşkuluysanız, insanlar sizinle zaman geçirmek ister. jeff keller
Halil Gülel
Halil Gülel

Deniz Gözlüm

Yorum

Deniz Gözlüm

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

Okunma

Deniz Gözlüm

Deniz gözlüm asla sende bir şeycik
Unutmadım desem yalan mı olur?
Âleme kapalı bir aşka açık
Kalpte benden başka kalan mı olur?

Üzmeyiz güzeli cihanda asla,
Sen sunduktan sonra zehiri tasla,
Içtim, yaşadım bin türlü hevesle
Zannetme yerini bulan mı olur?

Ne mutlu bir gündür bir gündür bana,
Aşk ile gelmiştir insan cihana,
Atarsan sevdamı yedi yabana
Senden başka bil ki, alan mı olur?

Erirsin yadına düşsem gecede,
Adımı ararsın her bilmecede,
Aynı mana mevcut işte hecede
Gül elde sevgiyle solan mı olur?

Bir aşkın peşinde geçmekte ömür,
Dayanmaz çileye dayanmaz demir,
Bir çıkar etmezse bu alemde kör
Senin gibi beni bilen mi olur?

Ressam Halil, hayran güzele hayran,
Aşk ile onurla yaşıyor insan,
Altınla elmasla dolsa da cihan
Ben gibi kapını çalan mı olur?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deniz gözlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz gözlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deniz Gözlüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL