Düşünür; yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir. (paul valery)
apanceneli
apanceneli

YÜRÜYORUM

Yorum

YÜRÜYORUM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

693

Okunma

YÜRÜYORUM

YÜRÜYORUM ARDIMDA KARLI DAĞLAR
GÖZÜ YAŞLI YARİM ARDIMDAN AĞLAR.
AŞACAĞIM BİRAZDAN KARLI DAĞLARI,
ARDIMDAN YAŞLI YARİM AĞLAR...

YÜRÜYORUM TAŞLI TOPRAKLI YOLLARDAN,
AYAĞIM DA AĞRILAR AKLIMDA KÖYÜM
BİLMEM NASİP OLUR MU TEKRAR GÖRMEK
DUDAKLARIMDA BİR TÜRKÜ AKLIMDA KÖYÜM

YÜRÜYORUM YAŞLI GÖZLERİM AĞLIYORUM
ARTIK AYAKLARIM BENİ GÖTÜRÜYOR.
HER ADIMDA UZAKLAŞINCA KÖYÜMDEN
AYRILIK ACISI İÇİMDE TÜTÜYOR..

YÜRÜYORUM BİLİNMEZ BİR GURBETE
NE YAPARIM O YABANCI ELLERDE
ZORAKİ AYRILDIM GÜZEL KÖYÜMDEN
PERİŞAN OLUR MUYUM GURBET ELLERDE..

YÜRÜYORUM BİLMEM NE OLUR SONUM
ELİMDE BAVULUM BİR ELİM DE SAZIM
HELE BİR VARAYIM GURBET ELİNE,
GURBETTE İYİ OLUR ALIN YAZIM..


APACENELİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yürüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜRÜYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL