Yaşamında öteki kişilere ulaşabildiğin anlar, bir ormandaki kuş ötüşleri gibi olacak... uzaklardan gelip geçerken, kısacık bir süre yapraklarda yankılanacaklar o kadar. orman bütün sessizliğiyle yine yalnız duracak orada... ı.kant
Enver Özel
Enver Özel

BATAN GÜNEŞİM

Yorum

BATAN GÜNEŞİM

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1442

Okunma

BATAN GÜNEŞİM

BATAN GÜNEŞİM


Bu gün,
Bıraksam duygularımı,
Rotarsız gelir sana.
Yalan söylemez onlar,
Kapılıp kalır sana.

Bilmem hatırlarmısın,
Davet göndermiştim yıldızlarla.
Güneşim olup doğman için.

Büyük umutlarım vardı.
Yıldızlara güvenmiş
Işıkları doğuşun sanmıştım.

Oysa ki sen,
Beni karanlıklar da bırakan,
Batan güneşim oldun..

Enver ÖZEL
21.01.2012
Saat:02.35

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Batan güneşim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Batan güneşim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BATAN GÜNEŞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Doysal
Doysal, @doysal
21.1.2012 12:32:55
Güneşiniz hiç batmasın Sn.şairim.Her sabah dünyanıza doğsun ve içinizi ışıl ışıl aydınlatsın....Kaleminizdeki mürekkep hep güzellikler yazsın ve asla kurumasın... Aydınlıklara..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL