Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius
ozanca58
ozanca58

veresiye ölüyorum

Yorum

veresiye ölüyorum

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

934

Okunma

veresiye ölüyorum

bu son fasıl ey sevgili
mutluluklar diliyorum
çok dinledim ben o dili
hayatından gidiyorum

sende olmaz aşka hürmet
sen bilmezsin kadir kıymet
ihanetmiş nasip kısmet
izlerini siliyorum

kırdın bükülmez bileği
bir dahamı yok gereği
peşin vermiştim yüreği
veresiye ölüyorum

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Veresiye ölüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Veresiye ölüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
veresiye ölüyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ekici
ekici, @ekici
23.1.2012 10:09:09
5 puan verdi
bu son fasıl ey sevgili
mutluluklar diliyorum
çok dinledim ben o dili
hayatından gidiyorum

sende olmaz aşka hürmet
sen bilmezsin kadir kıymet
ihanetmiş nasip kısmet
izlerini siliyorum

kırdın bükülmez bileği
bir dahamı yok gereği
peşin vermiştim yüreği
veresiye ölüyorum

Dilaver güler (ozanca58)

Değerli üstadım,o kadar açık ve net bir yürek sesi ve içten sesleniş.Çok beğendim çoook.Sizi yürekten kutluyor,saygı ve sevgilerin en asilini yolluyor,yolunuz açık olsun diyor ve de başarılar diliyorum.
yorgunum_
yorgunum_, @yorgunum-
20.1.2012 21:34:34
5 puan verdi
sitem ve hayel kırıklıgı üzülmeyin insan oglu neler unutmuyoruz deyilmi saygılar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL