Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
sivaslıcengiz
sivaslıcengiz

Bundan Sonra !

Yorum

Bundan Sonra !

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1352

Okunma

Bundan Sonra !

Bundan Sonra !

Tövbeler olsun bir daha
Aramam sormam hatrını
Sorman,ey sevgili

Varsın, bitsin
Bitecekse bu aşk
Değil sen şimdi kalbimde
Artık umrumda bile değilsin
Değilsin ey sevgili

İster darıl ister küs sözlerime
Nasıl olsa alıştı cengiz
Artık senin kaprislerine
Alıştı ey sevgili

Yok artık lugatım da adın
Ne hurim ne de meleğimsin
Sen şimdi benim hiç bir şeyim
Hiç bir şeyimsin, ey sevgili.

Sivaslı Cengiz
15,1,2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bundan sonra ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bundan sonra ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bundan Sonra ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
16.1.2012 16:16:35
selam toprağım güzel bir serbest şiir okudum sayfan dan kalemin daim olsun yüreğin var olsun yiğido 58
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
16.1.2012 15:18:41
Sevgili olmayınca her şey boş dostum.
Saygılarımla............
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL