Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
apanceneli
apanceneli

SENİ DÜŞÜNDÜM

Yorum

SENİ DÜŞÜNDÜM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

818

Okunma

SENİ DÜŞÜNDÜM

Dün gece seni düşündüm
Gözlerimde yaş,dudaklarımda ismin
Unutamıyorum bir türlü seni
Gözümün önünden gitmiyor cismin.


Seni düşündüm sadece seni,
Gönlümde yer yok başkasına
Bu gözler seni gördü seni
Vuruldum sana gitme başkasına.


Seni düşündüm yağan yağmurda,
Ellerim cebimde yürürken çamurda
Umudum tükenmedi gelecek yarından
Aşkından ben yenildim kumarda


Seni düşündüm yıldızlara bakarken,
Bir yıldız kaydı hayal kurarken
Benim ki,aşk değil sevdadır.
Yıldızlar arasında seni ararken.



YALÇIN ERDEM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni düşündüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni düşündüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ DÜŞÜNDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL