İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
goksnN
goksnN

kalbin kalbinde

Yorum

kalbin kalbinde

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

806

Okunma

kalbin kalbinde

sana senden uzak olmak gibi birşey bu. ellerimin dokunduğu ama hissedemediğim sadece kendimi kandırdığımbir duyguydu bu.
uzansam ordaydın ama hiç uzanamadım.
her defasında bir adım daha atmaktan korktum ben.
o bir adım beni hep daha ve daha uzağa attı senden. attığım her adımda benden koşarcasına uzaklaşan bir bedenin vardı çünkü.
baksam ordaydın baktım ve göremedim. bizi ellerimi sımsıkı tutan ve bu eller benim diyen adamı göremedim.
sen sandığım kişi öyle özel ki sen sandığım kişi öyle mükemmelki onu yıkıp geçemedim.
aşkın büyüsü ya bilirsin kör etti gözlerimi.gösterim tarihi belli olan ama hiç bitmeyen bi öyküydü istediğim.
herkez bilsin görsün dediğim. ama şimdi yok. saatler hiç. takvimler almış başını gitmiş.
bir o ilk anı hatırlıyorum gerisi yok gerisi boş gerisi sen.ben seni sevdim sonsuzum. sarıp sarmalayıp hem herkeze ilan etmek isteyip hemde bişey olur korkusuyla sevdim.
şimdi gidiyorum yıktığın şehirler kırdığın duvarlar ezip geçtiğin sen dediğimhayaller.
hepsini içimde bırakıp gidiyorum. çünkü kalmaktan korkuyorum.
kalırsam sen sandığım sevdiğim benim dediğim sonsuzumu değiştiriceksin. ve elimde hayata tutuncak bir dalım kalmıyacak.
içimde bir aşk bırakıyorum
kalbin kalbimde...göksenin karaman.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kalbin kalbinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbin kalbinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kalbin kalbinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aysegül atakli
aysegül atakli, @aysegulatakli
11.12.2011 02:43:02
5 puan verdi
"tam mutlu oldum derken yiktin butun dûnyami" sarkisi geldi aklima okuyunca yazinizi.yurek çaglamis kalem damla damla kan aglamis .begeniyle okudum .kucak dolusu papatyalar birakiyorum bu guzel yurek sesinize kabul buyurun.saygilar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL