Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Fatih Özkan
Fatih Özkan

BAKMA YAŞIMA

Yorum

BAKMA YAŞIMA

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1046

Okunma

BAKMA YAŞIMA

BAKMA YAŞIMA


Bugünden yarina , sever barisik.
Gurbet ellerinde kafam karisik.
Hücremdeki yildiz , senle ayisik
Gülsün, güzel yüzün, olsun azicik.


Kar yagdirdin bak bu siyah sacima.
Daha ne gelecek , dertli basima .
Bu benmiyim sahi, bakma yasima.
Sevdalanmis gülüm kalem kasima.

Fatih Mehmet Özkan

1991 ( D ) Schwebisch hall.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bakma yaşıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bakma yaşıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAKMA YAŞIMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL