Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
seytnty
seytnty
@seytnty

DELİCESİNE

9 Aralık 2011 Cuma
Yorum
Şiirgram

DELİCESİNE

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1499

Okunma

DELİCESİNE

DELİCESİNE

Düğüm üstüne düğüm çekiyor hayat
Çözümü zor matematik problemi sanki
Katsayıları çoğalıyor gözyaşlarımın
Karekökün arkasına saklanıyor, sığınıyor duygularım
İşte böyle
Delicesine seviyorum seni...


01.02.2009/Pazar
Sibel’ce...

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Delicesine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Delicesine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DELİCESİNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asi_kumral
asi_kumral, @asi-kumral
9.12.2011 17:51:01
kederli bir sevgi
umarım bir gün güler
tebrikler farklı ve güzel bir anlatım
BY_PARDON
BY_PARDON, @by-pardon
9.12.2011 16:11:38
sev bakalım ...sev ki o da seni sevsin ;) hayat bu işte ...herşey karşılıklıymış ...:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.