Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
savrulmalar
savrulmalar

Yalanınızı...

Yorum

Yalanınızı...

4

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1698

Okunma

Yalanınızı...

Yalanınızı...

Marx yalan söylüyor
Yalan söyledi hitler

Bir büyücünün sihiri
El çabukluğu bir hokkabazın
Mistik akrabotlar yalan söylüyor

Yalan söylüyor badem bıyıklılar
Sakallılar
Sakalsızlar
Umut tacirleri yalan söylüyor

Kim "öldürün" diyorsa
"Ölün" diyorsa
Yalan söylüyor

Tanrı
"insan olun" dedi sadece





savrulmalar aralık 2011


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yalanınızı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalanınızı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalanınızı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gülüm_se
gülüm_se, @gulum-se
8.12.2011 01:56:27
zıtlıklar hayattır ve lazımdır.
_

yine ve yeniden süper bir şiirdi usta kalemden okuduğum..

kutlarım sairi.
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
7.12.2011 23:27:53
Yalan olmayan ne var ki Tanrı dışında?
A-BI-HAYAT
A-BI-HAYAT, @a-bi-hayat
7.12.2011 20:52:04
güzeldi
meselci
meselci, @meselci
7.12.2011 20:47:28

ama insan olamadık işte...

onca ölüm
onca göz yaşı
bunun kanıtı.

Anlamlı şiir.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL