Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

3'iblis

Yorum

3'iblis

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

556

Okunma

3'iblis

Takvim yaprakları
düşüyor
her geçen gün
bir adım daha
uzaklaşıyor
çocuksu gül’üşüm
benden

anne’min
saçlarını rehin alıyor
ak’lar
bedenim kekeliyor
iki lafı denkleştiremiyor
gözlerim’den
süzülüyor
yabancı yaşlar

biraz dağıtmak
istiyor
aklımda ki hayali
mahlukat’lar
biraz ver’yansın
niyetinde’ler

odunu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
3'iblis Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 3'iblis şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
3'iblis şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL