Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
eSKiSiBeN
eSKiSiBeN

Ellerindeyim

Yorum

Ellerindeyim

( 3 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

829

Okunma

Ellerindeyim

Ben bir kelime oyuncusuyum..
Kelimelerle dünya kurucusuyum..
Ama sensiz hiçbirşey kuramam..
Bir harf dahi oluşturamam..

Beni oluşturan sensin ellerindeyim..
Sensiz uçuşup duran hüzün yellerindeyim..
Tutmazsan en aşağı yerdeyim..
Sevmezsen en büyük kederdeyim..

Dizinin dibinde en âli cennetteyim..
Senden uzakta cehennem gibi vahşetteyim..
Yüzün gülerse başım döner seyranlardayım..
Kızarsan yanarım sıcak kazanlardayım..

Bana bir seslensen ağlarım..
Sesinin bir harfine nasıl dayanırım..
Tenine değse kül olur tenim..
Cansın bana yoksa yığılır bedenim..

Sevmek için bin kere yaratılsam..
Seni Sevebilmektir tek tasam..
O alımlı yürüyüşündür benim semam..
Adındır zikrim yoksa konuşamam..



(eSKiSiBeN)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ellerindeyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerindeyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ellerindeyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL