Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Murad-ı Batin-i
Murad-ı Batin-i

GEL GARDAŞIM

Yorum

GEL GARDAŞIM

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

844

Okunma

GEL GARDAŞIM



Bayram gelir acı başlar dert baslar
Durmaz oldu gözlerimdeki bu yaşlar
Anası babası olan evladın bagrına basar
Gel gardaşım agıt edek biz senle.....

Yasamadık ana baba ile bir bayram
Sanki bu goca dunya tek bize haram
Olmadı evladım deyip bagrına basan
Gel gardaşım feryad edek biz senle.....

Yanmış yüreklerimiz su ile sönmez
Kader böyle çizilmiş ne yapsan dönmez
Yaşıyoruz be gülüm başkası bilmez
Gel gardaşım sukut edek biz senle......

Batın-ım isyan et pes etme asla
Baba gardaş yok diye yüzünü asma
Mevlam büyüktür sen umudun kesme
Gel gardaşın şükür edek biz senle.....

Murad-ı Batin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gel gardaşım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel gardaşım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL GARDAŞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
4.11.2011 18:49:19
5 puan verdi
güzel ve hüzünlü eserinizi tebrik ederim....yüreginiz akdeniz gibi daim çagar olsun...gül diyarun dan selam lar
gönül gözü
gönül gözü, @gonulgozu
4.11.2011 17:03:26
Çok çok içten ve yürek burkan dizelerdi...Ne mutlu size ki duygu dolu bir yüreğiniz ve kaleminiz var...İnce yüreğinize, kaleminize sağlık olsun. Saygı ve selamlarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL