Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
aşık talat kurtoğlu
aşık talat kurtoğlu

KARDAŞ

Yorum

KARDAŞ

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

865

Okunma

KARDAŞ



derdime çare bulunmaz
söyleme ağlarım kardaş
yüreyim yanıyor sönmez
...söyleme ağlarım kardaş

danarımda kurudu kan
bu acıya dayanmaz can
artık usandım canım dan
söyleme ağlarım kardaş

göz yaşlarım döndü sele
umutlarım gitti sele
kurtoğlu der derde köle
söyleme ağlarım kardaş


aşık talat kurtoğlu
02.11.2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kardaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kardaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARDAŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sami ASLAN
Sami ASLAN, @samiaslan
8.12.2011 17:25:06
Aşığa selam ve saygılar,,güzeldi şiir..
Genç Ozan
Genç Ozan, @gencozan
2.11.2011 20:51:00
Güzel bir şiir, kutlarım efendim
Saygılarımla.....
ruya_06
ruya_06, @ruya-06
2.11.2011 15:23:35
5 puan verdi
rabbim aglatmasın gönlüne kalemine sağlık kutlarım
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL