Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Neden kaçtın..

Yorum

Neden kaçtın..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1251

Okunma

Neden kaçtın..

Neden kaçtın..

Ben seni görmeden sevmiştim
Yüreğinden akan sözcüklerini
Görünce biteceğinden korktun

Yüzünü göstermeden gizlice kaçtın
Hüzünlü bir kış akşamıydı
Yüreğimin ışıkları aniden söndü

Nedenini bilmediğim nedenle gittin
Soramadım sormadım donmuş kalmıştım
Belki sen ağlamıyordun ben ağladım
Biliyor musun ağlamadıklarımı da ağladım
Sen benden o gün neden kaçtın..

Sami Arlan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neden kaçtın.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden kaçtın.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Neden kaçtın.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL