İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. jean anoilh
Mustafa Özkan
Mustafa Özkan

İKİMİZDE

Yorum

İKİMİZDE

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1036

Okunma

İKİMİZDE

Sende şaşkınsın
Bende şaşkınım
Ne oldu
Nasıl oldu anlamadık
Bir anda bitti oyun
Sönde ışıklar
Bir sen kaldın masada
Birde ben

Şimdi söyle canım
Kim kazandı
Sen mi
Ben mi
Bakıyorumda geriye dönüp
Ne sen kazanmışsın
Nede ben kazanmışım

İkimizde kaybettik bir şeyleri
Az ayda çok
Ne fark eder
Sen kaybettin
Ben kaybettim
İkimizde mağlubuz bu hayata
O tabelada ne yazdığının
Ne önemi var

Özkan Bakioğlu



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İkimizde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İkimizde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİMİZDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gül ESEN
Gül ESEN, @gulesensancar
3.10.2011 17:17:34
5 puan verdi
GURURLA KAYBEDİLEN DEĞERLER.....GÜZELDİ...YÜREĞİNİZ VAR OLSUN...ESEN KALIN
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL