Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Renksiz Yürekkep
Renksiz Yürekkep

,,,

Yorum

,,,

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1303

Okunma

,,,

Sürü pskolojisi ile hareket eden bu toplumda en öndeki ’’koyun’’ bu aralar ona buna veriyor sanırım.! Çünkü elini sallasan kahpeye değiyor...! ! !

YASİN YEŞİLTEPE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

,,, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ,,, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
,,, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
7TEPE
7TEPE, @7tepe
28.9.2011 11:00:37
sürü dedin de,

ayakta yolcu almak yasakmış ama şofore haber geldi çevirme varmış. minibüste tıklı tıklım. ayaktakilerin hepsini indirdi çevirme var diye. bir Allah kulu da ayakta yolcu yasaksa alma kardeşim inmiyorum demedi

gerçekten koyun olduğumuza inandım artık...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL