Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
evren ve ben
evren ve ben
@evren-ve-ben

YABAN ELE GELİN GİDER **

15 Eylül 2011 Perşembe
Yorum
Şiirgram

YABAN ELE GELİN GİDER **

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

874

Okunma

YABAN ELE GELİN GİDER **

YÜCE DAĞLAR GAMLI DAĞLAR BENİM GİBİ
BİR MECLUNUN HALİNDEN KİM ANLAR KİM
DERDİM BOYUTLARINIZI AŞAR GÖK KUBBEYE TAŞAR
ALEV ALAV CİĞERİM YANAR YANAR YANAR
DİNMEZ GÖZ YAŞLARIM BİR SEL OLUR
YARİMİ GÖRMEYİNCE BİR ŞAŞKINA DÖNERİM
BEN ONUSUZ NEYLEYİM NERELERE GİDEYİM
HASTAYIM YÜREKTEN DOKTOR BİLE DERTMAN BULAMAZ
MECLUN HALİMDEN HİÇ KİMSE ANLAMAZ ANLAMAZ
DERMAN BULUNMAZ BENİM GİBİ BİR MECLUNUN ACISINA
ZALİM AĞA BİR IRGATA VERMEZ KIZINI
BU GÜN DÜĞÜNÜ VAR LEYLAMIN
YABAN ELE GELİN GİDER
NE YAPACAĞIM BİLEMİYORUM

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaban ele gelin gider ** Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaban ele gelin gider ** şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YABAN ELE GELİN GİDER ** şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.