Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
sert-oyuncu
sert-oyuncu

Dedimki aynaya

Yorum

Dedimki aynaya

( 4 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1083

Okunma

Dedimki aynaya

Dedimki aynaya


...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Dedimki aynaya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dedimki aynaya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dedimki aynaya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
25.9.2011 12:31:42
keyifli şiirler okuyorum...
NURCAN CANDAR UYGUR
NURCAN CANDAR UYGUR, @nurcancandaruygur
7.9.2011 14:33:05
5 puan verdi
bu zamandaki aynalar sanırım biraz ukala
masallarda güzelliklerden bahsederken
şimdi hayatımızın acı gerçeklerini yüzümüze vuruyorlar
hemden acımasızca güzeldi



tebrikler ....
_cânâ_
_cânâ_, @-cn-
7.9.2011 12:32:28
5 puan verdi




çok güzel

hayata ve aynaya dair

7TEPE
7TEPE, @7tepe
7.9.2011 10:16:32
aynalar bile bize kafa tutuyo

yüzüne bile bakmamak lazım...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL