Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
güneşli
güneşli

Sen İdeası

Yorum

Sen İdeası

( 5 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1049

Okunma

Sen İdeası




Böyle durumlarda;
’’Keşke Allahtan başka şey isteseymişim’’ demediğim tek andır:
Önce aklımdan,sonra karşımdan geçişin...

Volkan Bulut

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sen ideası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ideası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen İdeası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sancar kızılkaya
Sancar kızılkaya, @sancar-kizilkaya
17.8.2011 11:46:12
5 puan verdi
çok güzel söz saygılar
seyide cinaloğlu doyran
seyide cinaloğlu doyran, @seyidecinalogludoyran
17.8.2011 01:38:49
5 puan verdi
çok beğendim,sıcacıktı ve samimi,saygılar.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL