Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
sedatw
sedatw

bencil

Yorum

bencil

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1021

Okunma

bencil

benle başlayan
benle
devam eden
ve
hep
benle
bitensin.....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bencil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bencil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bencil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ayçilim
ayçilim, @aycilim
15.6.2011 00:55:01
5 puan verdi
tebrikelr çok güzel üstad
Bekir yavuz
Bekir yavuz, @bekir-yavuz
14.6.2011 23:11:59
5 puan verdi
çok güzel anlamlı,kutlarım değerli dost kalem.tebriklerim yürekten saygılarımla.
sibel yunlu
sibel yunlu, @sibelyunlu
13.6.2011 11:48:34
kısacık ama cok anlamlı
tebrik ediyorumm...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL