Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
kayıkçı ve deniz
kayıkçı ve deniz

boynu bükük.....

Yorum

boynu bükük.....

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

914

Okunma

boynu bükük.....





kadehim ve ben
kıyı ege’mde
nede garibim,

ne bir dost var
nede yüzüne aşina olduğum biri,

bi trata sesi kulağıma,

duymaya göreyim,

kadehim ve ben
bi başka garibim.

....

rüstem emmi.....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Boynu bükük..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boynu bükük..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
boynu bükük..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
17.5.2011 14:36:40
5 puan verdi
kadehim ve ben
kıyı ege’mde
nede garibim,

ne bir dost var
nede yüzüne aşina olduğum biri,

bi trata sesi kulağıma,

duymaya göreyim,

kadehim ve ben
bi başka garibim.

Kalemin daim olsun dost kalem,güzel paylaşıdı kutlarım............
Mehmet Çobanoğlu
Mehmet Çobanoğlu, @mehmetcobanoglu
17.5.2011 09:40:50
Merhaba efendim yüreğin dert görmesin kutlarım bu güzel ve anlamlı çalışmanızı
hürmetler gönderdim kaleminiz daim olsun efendim....
Saygılarımla

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL