İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
BÜŞRAÖZÇAM
BÜŞRAÖZÇAM

ANLAMAM

Yorum

ANLAMAM

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1107

Okunma

ANLAMAM

ANLAMAM

Yoruldum anlatamamaktan kendimi
Tek istediğim huzurdu halbuki
Yıllar ne de çabuk geçti
Artık anlamam bende beni anlamayanı
Birgün biliyorum bana da gülecek bu kader
Üzdüysen muhakkak seni de gün olur biri üzer
Dost sanıp değer verdiklerinde para yoksa gider
Artık anlamam bende beni anlamayanı
Yürek istemez artık üzeni
Köşede vardır elbet bi bekleyeni
Durmayacak koşacak geleni
Artık anlamam bende beni anlamayanı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Anlamam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlamam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLAMAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yasemin00
yasemin00, @yasemin00
14.5.2011 15:03:09
''Tanıdık simalar siliniyor zamanla
Elde bir tek zaman tozları kalıyor
Ama var hala taşlara kazınmış dostluklar,
Aşınması zamandan çalan.''
Kutluyorum kaleminizi, kelâmınızı. Yüreğiniz dert görmesin. Saygımla.
Bekir yavuz
Bekir yavuz, @bekir-yavuz
14.5.2011 13:25:29
5 puan verdi
anlama seni anlamayanı.hayat neler öğretiyor bizlere.neler çekiyoruz öğrenmek için kutlarım mükemmeldi dizeler.tebriklerim yürekten saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL