Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
GURBET KUŞLARI
GURBET KUŞLARI

BEN ÖYLE SEVDIM

Yorum

BEN ÖYLE SEVDIM

( 3 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

977

Okunma

BEN ÖYLE SEVDIM

BEN ÖYLE SEVDIM


Dudağından kalbine akan
ateşden bir yoldu sanki,
kimi zaman uçurum
kimi zaman ölmekti,
kalbimin ırmağında akan
bir derin sulardı,
seni öle sevdimki
yıldızlar bile kıskandı,
görmeden yangınlara
biLmeden düştüm
gözbebeklerinin kafesinide
seni öyle sevdim işte.
karanlığa hapsedilmiş
bir mahkumdum yüreğinde,
ne zaman yanacakdı bu ışıklar
kalbinin içerisinde

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ben öyle sevdım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben öyle sevdım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN ÖYLE SEVDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
maraşlı yusuf
maraşlı yusuf, @marasliyusuf
4.5.2011 13:41:53
Gönlüne yüreğine sağlık çok güzel.
RABATLI
RABATLI, @rabatli
1.5.2011 21:46:15
SEVDAYDI dizeler...Yazan yüreğe sağlık...Rabatlı
Kul-Çerçi
Kul-Çerçi, @kul-cerci
1.5.2011 18:32:30
5 puan verdi




yüreğiniz var olsun hocam


yüreğinize kaleminize sağlık
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL