Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
HASRETLİK
HASRETLİK

GÖNÜL SENİ...

Yorum

GÖNÜL SENİ...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1460

Okunma

GÖNÜL SENİ...

GÖNÜL SENİ...

DERTLER VARSA HEPİMİZE,
BIRAKAMAM GÖNÜL SENİ.
OMUZ VER GEL, ÇARESİZE,
BIRAKAMAM GÖNÜL SENİ...

YAŞADIĞIN ÇİLELERLE,
SOLUP GİDEN O GÜLLERLE.
GECELERDE HÜZÜNLERLE,
BIRAKAMAM GÖNÜL SENİ...

UNUT ARTIK ŞU HÜZÜNÜ,
ÖPEYİM GEL GÜL YÜZÜNÜ,
HER DERDİN,VAR ÇÖZÜMÜ,
BIRAKAMAM GÖNÜL SENİ.


BİTER BİR GÜN O DERTLERİN,
GÜLÜVERSİN GÜL YÜZLERİN.
İÇİMDEDİR HAK SÖZLERİN,
BIRAKAMAM GÖNÜL SENİ...

DERTLER KALSIN GERİLERDE,
UMUT VAR BAK ÖTELERDE,
ÇİLE DOLU GÖNÜLLERDE,
BIRAKAMAM GÖNÜL SENİ.


MUSTAFA GÖKGÖZ
(HASRETLİK- DENİZLİ - 17/04/2011







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül seni... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül seni... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL SENİ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL