Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
meliskurt
meliskurt

gel artık vuslatım!!

Yorum

gel artık vuslatım!!

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

3,7

Puan

1572

Okunma

gel artık vuslatım!!

gel artık vuslatım!!

bu gece yine yüzüm soğuk
gözlerim dolu dolu
gözyaşlarım süzülüyor yanaklarımdan
yüreğim yokluğunda buz kesdi
yolunu bekleyip , duruyorum
bir gülüş bekledikce
sana yaklaşmak sevmek istedikçe
sen hep uzaklaşıyorsun benden
hani sen bensizliğe ben sensizliğe
asla alışamazdık?
sen bensizliğe belki alıştın ama
ben sensizliğe alışamıyorum sevgili!!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

1.0

33% (1)

Gel artık vuslatım!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel artık vuslatım!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gel artık vuslatım!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ozan zeki
ozan zeki, @ozanzeki
18.3.2011 22:13:47
5 puan verdi
yazan kaleminiz daim yüreğinizde var olsun saygımla.zeki tunç.
Sami ASLAN
Sami ASLAN, @samiaslan
17.3.2011 20:30:54
sevgiliye güzel bir sesleniş tebrik ediyorunm
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL