Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
İb
İbrahim MUCUK

görürsün

Yorum

görürsün

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

869

Okunma

görürsün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Görürsün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Görürsün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
görürsün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sami ASLAN
Sami ASLAN, @samiaslan
3.3.2011 21:10:41
Sahip çık özüne yerde kalmasın,
Emanete ihanetin olmasın.
Kırmızı gül tomurcukken solmasın,
Hem dünyanı,hem ahreti görürsün.

anlamlı güzel bir şiir tebrik ederim saygılarımla,İstanbul'dan sizlere dostlar selam ve sevgilerimle

Sami ASLAN tarafından 3/3/2011 9:19:45 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL