Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
NECMETTİN BARKIN
NECMETTİN BARKIN

BEN VAR YA...!

Yorum

BEN VAR YA...!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1391

Okunma

BEN VAR YA...!

BEN VAR YA...!

Kapımın kolu olsan
Söker atarım seni
Kalemimde uc olsan
Kırar atarım seni

Şu içtiğim su olsan
Gözlerimde yaş olsan
Çiçeğime toprak olsan
Döker atarım seni

Bir güneş gibi doğsan
Ağustos ayı da olsan
Serin bir meltem olsan
Esme...! İstemem seni

Ressamın fırçası olsan
Boya kutusu olan
Bir gün bir gece olsan
Hiç umursamam seni

Birgün elin olursan
Hatırla bu sözleri
Sen beni unutsan da
Barkın unutmaz seni

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben var ya...! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben var ya...! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN VAR YA...! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL