Sarhoşluk kusur yaratmaz, kusurları açığa vurur. seneca
ecrin27
ecrin27

...HAYALİMDEKİ SEVGİLİ...

Yorum

...HAYALİMDEKİ SEVGİLİ...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2046

Okunma

...HAYALİMDEKİ SEVGİLİ...

...HAYALİMDEKİ SEVGİLİ...

Hep seni bekledim
Gözlerinle büyülendim
Rüyalarımda gördüğüm,
Hayalimdeki sevgili.

Hasretmişim yıllarca
Özlemişim hayatım boyunca
Sürgünleri oynadım ben,
Hüznümdeki sevgili.

Mehtaplı gecelerde gölgeni
Gül bahçelerinde kokunu
Aldım yüreğimde günlerce,
Gönlümdeki sevgili.

Kor düşmüş yüreğimi
Yakıp kavuran aşk
Senin hasretinmiş meğer,
Gözlerimdeki sevgili.

Unutulmuş beni yaşatan
Kar tanesi kadar beyaz
Rengarenk güllerin saflığı,
Mutluluğumdaki sevgili.

Mecnun idin çöllerde dolaşan
Leyla n için yanıp tutuşan
Hasret oklarıyla vurulan,
Özlediğim sevgili...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
...hayalimdeki sevgili... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ...hayalimdeki sevgili... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...HAYALİMDEKİ SEVGİLİ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tamer106
tamer106, @tamer106
2.3.2011 09:53:46
iNSANI ÖZEL KILAN SEVDİĞİ DEĞİL ASLINDA KENDİSİNDEKİ SEVGİDİR.SİZİNKİDE İŞTE ÖYLE BİRŞEY..SELAM VE SAYGILAR..TAMER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL