Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
Süheyl Türkoğlu
Süheyl Türkoğlu

AFFET BENİ TANRIM

Yorum

AFFET BENİ TANRIM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1176

Okunma

AFFET BENİ TANRIM

Affet Beni Tanrım

Peygamberleri
Oturtabilseydim
Aynı masaya
Dinlerdeki farklılıkları
Nasıl anlatırlardı?

Nasıl savunurlardı
Doğrularını
Tanrının birliği dışında,
Hangi konularda
Anlaşırlardı?

Hepsinde aynı
Öteki dünya.
Helalle haramı
Kendi yorumlarında
Nasıl anlatırlardı?

Birindeki helal
Diğerinde haram.
Oturtabilseydim
Aynı masaya
Nasıl anlatırlardı?

Merak değil benimkisi,
sorgulamak kul adına.
Doğruları aramak.
Yanlışım varsa,
Affet beni tanrım.

Süheyl Türkoğlu


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Affet beni tanrım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Affet beni tanrım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AFFET BENİ TANRIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nurşenyıldız
Nurşenyıldız, @nursenyildiz
28.1.2011 05:44:20
Merhaba
Dizeleriniz çok güzel
Tebrikler..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL